Content is King

Content is King

We kunnen de platformen en de e-learnings mooier dan mooi maken. Het is niet onbelangrijk, maar uiteindelijk draait het om WAT cursisten leren. Om beter te functioneren, om beter te werken en om uw bedrijf beter te maken. Uw content is de basis voor elke e-learning.

Uw leerdoelen

Van uw content maakt LearningOnLine een virtueel leeravontuur. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers leren wat ze in uw bedrijf nodig hebben. U vertelt ons welke informatie voor de doelgroep belangrijk is, zodat we duidelijke leerdoelstellingen kunnen bepalen. Wij maken een vertaalslag van uw lesmateriaal en geven ideeën voor het aanbieden van inhoud. De e-learnings krijgen het tempo, de uitstraling en de toonzetting die u wilt. De 'look and feel' van uw bedrijf horen daar natuurlijk bij.

Didactisch ontwerp

Wij leveren e-learnings met teksten, oefeningen, opdrachten, testen en toetsen. Onze didactisch ontwerpers adviseren u graag over de inzet van media en de effectiviteit van toetsen, oefeningen en opdrachten op een geschikt moment in de e-learning. Profiteer van onze 15 jaar ervaring met het creëren van succesvolle e-learnings.

Multimedia kan uw e-learning ondersteunen. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Video, eventueel gecombineerd met animaties (voorbeeldgedrag, journaaluitzendingen, opdrachtinstructies)
  • Mini-games, zoals vangspelletjes, sleepspelletjes, memory, zet in de juiste volgorde
  • Korte instructieve tekenfilms met of zonder voice-overs, bijvoorbeeld casusgerelateerd
  • Schema-animaties met of zonder voice-overs of geluid
  • Interactieve procedure-animaties
  • Teksten met of zonder hyperlinks naar andere tekstonderdelen
  • Een voice-over of hulpfiguur - fotografisch of cartoonesk - die cursisten door de e-learning leidt
  • 3D animaties

LearningOnLine werkt samen met partners. We bouwen op de expertise van tekstschrijvers en onderwijskundigen en acteurs (via FactorVeermans) in ons netwerk. Technische mensen en grafische vormgevers hebben we zelf in huis. Zij werken nauw samen met uw communicatieafdeling en/of reclamebureau.