Continuos learning

Continuous Learning

Naast 'social learning' en 'blended learning' werkt LearningOnLine met 'continuous learning'. U kunt het vergelijken met een kralenketting van leermomenten. In de praktijk blijkt dit zeer effectief.

Wat is het?

Formele leermiddelen (georganiseerde klassikale/virtuele/on-line sessies) mixen we met 'informele leermiddelen' (kennis van collega's, expert-netwerkgroepen, intranetsites, wiki's, helpdesks of databases van het bedrijf). Daarmee brengen uw medewerkers de geleerde stof makkelijker in praktijk. De kracht van de informele leermiddelen is dat de deze er ook zijn wanneer de werknemer gewoon zijn werk doet.

Waarom dit werkt?

Continuous learning stelt werknemers beter in staat veranderingen stapsgewijs te absorberen en biedt de ruimte om te oefenen met verschillende hulplijnen. Ook zijn uw medewerkers minder tijd kwijt met trainingen. Voor het project is het goedkoper, omdat er minder standaard klassikale materialen ontwikkeld hoeven te worden, er minder support nodig is en lijnmanagers meer de rol van trainer krijgen.