Casussen

Casussen

Backoffice

Voor diverse opleidingsbedrijven en –afdelingen regelen wij de organisatie van de backoffice. Van deelnemers inschrijven, trainers, locaties en lesmaterialen plannen tot en met het uitzetten van evaluaties en het distribueren van certificaten. LearningOnLine neemt het uit handen. Wij zorgen ook voor koppelingen met CRM systemen en de financiële administraties. Ervaring leert dat u uw kostbare fte's met LearningOnLine effectiever kunt benutten.

Content en volgsysteem onderwijs

Samen met 'VO content' leveren wij modules voor Rekenen en Taal voor het voortgezet onderwijs. Via www.kieskast-online.nl leveren wij eenzelfde type product voor de basisschool. Ook voor het MBO leveren we de modules rekenen en taal.

Docenten zijn via de 'docentenmodule' altijd op de hoogte van de voortgang en leerprestaties van hun leerlingen. Met duidelijke rapportages heeft u real time inzicht in de 'learning analystics'. De unieke combinatie van de content en het volgsysteem is een krachtig instrument om talenten van de toekomst op weg te helpen.

E-learning voor ketenbedrijven

Bedrijven met meerdere vestigingen publiceren en distribueren via LearningOnLine met het grootste gemak e-learnings over bedrijfsintroducties, verkoopvaardigheden, klantvriendelijkheid, productpresentaties en lesmateriaal over diverse gespecialiseerde onderwerpen. Via LearningOnLine houdt u de kennis van medewerkers in alle vestigingen up-to-date. De leerresultaten zijn lokaal en centraal inzchtelijk via uitgekiende rapportages en 'learning analytics'. LearningOnLine is meertalig. Dit maakt de stap naar buitenlandse vestigingen klein.

Webshops en opleidingsgidsen

Met LearningOnLine organiseert u in een handomdraai een eigen webwinkel voor al uw opleidingen. Wij helpen u om het opleidingsaanbod onder de aandacht te brengen, verzorgen de bestelling, de factuur en de betaling. Via de bestellingen worden de juiste deelnemers op de juiste plek ingeschreven. De betalingen komen keurig op de gewenste rekening terecht. En de factuur beland op de juiste deurmat.

Beroepsbegeleidende leerweg (BBL)

BBL leerlingen werken 4 dagen per week en gaan 1 dag per week naar school. LearningOnLine ondersteunt ze. Wij verzorgen het inschrijven en registreren van de deelnemers, het plannen van de lessen, het volgen van gemaakte opdrachten en werkstukken en het maken van oefentoetsen en de aanwezigheidsregistratie. Uiteraard bevatten de leeromgevingen diverse communicatietools tussen docenten en studenten en praktijkbegeleiders, zoals brieven, rapportages, notities en e-mail. LearningOnLine ondersteunt BBL trajecten in de zorg, de horeca en de voedingsindustrie.

Blended Learning

LearningOnLine ondersteunt ook 'blended learning', een mix van leren mét en zonder technologie. Enkele voorbeelden zijn: Project in Actie, Beleid in Actie, Europa in Actie, BHV, Sociaal Veilig Openbaar vervoer, verkooptrainingen, klantvriendelijkheidscampagnes en bedrijfsintroducties. LearningOnLine verzorgt de hosting en vaak ook de productie van de e-learnings, de deelnemersadministratie en de ondersteuning van het leertraject van inschrijving tot certificaat.